El passat mes d’abril va celebrar-se el Congrés de Treballs de Recerca del Districte de Sant Martí, que constitueix, també, la convocatòria prèvia a la Mostra de Recerca Jove de Barcelona. Com cada any, el C.E. Montseny ha participat en aquest congrés, i en aquesta ocasió ho ha fet presentant dos treballs de recerca de l’alumnat de 2n de Batxillerat. Un d’ells ha estat el de l’Ignacio Vicent, titulat Cèl·lules mare: aplicació en malalties cardiovasculars; i l’altre ha estat el de la Bet Luque, titulat L’impacte de l’ANC al procés independentista.

A més de les aportacions del nostre alumnat, el congrés va acollir propostes de recerca molt interessants, de temàtiques molt diverses, i totes elles reflectien l’esforç, la dedicació i  la paciència que els alumnes han posat en tot el procés de treball.

Cal destacar que, en aquesta fase de la mostra de recerca, el nostre alumne Ignacio Vicent va rebre una menció especial pel seu treball, fet pel qual la nostra escola ha quedat reconeguda al districte. Moltes felicitats Ignacio!

 

IMG_9100

 

 

 

Gerard Arjona i Miquel Corral