Volem parlar sobre el futbol, en especial del Barça.

 Es va fundar el 29 de novembre del  1899 pel senyor Joan Gamper.

El Barça és un equip de Barcelona. El seu estadi, el Camp Nou, té capacitat per 99 354 espectadors i va ser inaugurat l’any 1957. Té una ciutat esportiva que està a Sant Joan Despí. També té una masia on estan tots els jugadors de categories inferiors que dormen i estudien allà. Estan en ella perquè, potser, els seus pares no els poden portar cada dia als entrenaments i viuen el temps que duren les lligues i l’estiu el passen amb les seves famílies.  Actualment, el seu president és el Bartomeu i el seu entrenador és el Luis Enrique. El Barça té un pressupost de 509 milions de euros l’any.

 El Barça és un club com molt altres que té moltes seccions com el bàsquet, el futbol sala, el hàndbol, el hockey, el rugby i l’atletisme.

El Barça Futbol Club és el millor equip del món perquè té molts bons jugadors i uns equips que es coordinen molt. Moltes persones de diferents països veuen jugar al Barça. Un 63,9% dels catalans escullen el Barça com el seu equip. Els seguidors del Barça són anomenats culés.

 Alguns jugadors del Barça són el Messi, Iniesta, Alves, etc…

Podem dir que el Barça Futbol Club és l’equip amb més aficionats i amb més seguidors a les xarxes socials del món. El Barça és l’equip amb més penyes al món, concretament, 1.444 penyes.

evolucion_barcelona

IKER BERNAD i  JOEL JIMENEZ (1 ESO B)