Al principi de cada mes, al menjador de l’escola fem un migdia en el que tot és diversió i jocs per l’alumnat de Primària i Parvulari. Per a que tots els nens i nenes que tinguin extraescolars algun dia ho puguin fer, es va canviant de dia. Amb aquest funcionament tots/es poden gaudir d’aquest migdia especial.

Els jocs es trien en el mateix dia. El que s’acostuma a fer és, abans de dinar, es decideix jugar a jocs als que puguin jugar tots els nens i nenes.

L’equip de periodistes SEO vam viure amb ells/elles aquest dia i vam parlar amb alguns alumnes que ens van donar la seva opinió sobre la jornada: la majoria pensa que és una gran idea, ja que si no sempre juguen als mateixos jocs: futbol, bàsquet, fet i amagar… Els agraden els jocs i les idees que el professorat els presenta. També hi havia alguns/es alumnes que van decidir no jugar. Ens vam interessar pels seus motius i ens van explicar que o bé estaven cansats, o bé prefereixen seure i xerrar tranquil·lament; d’altres prefereixen anar a la biblioteca. Tot i això els/les monitors/es s’esforcen per a motivar-los i que tinguin interès en l’activitat. Els jocs duren 20 minuts i després tenen temps lliure. La participació va ser molt elevada i vam adonar-nos de que van gaudir molt.

A continuació, podeu trobar algunes imatges d’aquest dia especial al menjador per Parvulari i Primària. Esperem que us hagi agradat la noticia, i que tots i totes us animeu a participar en aquest dia!

I QUAN ELS NENS I NENES GRANS JUGUEN SENSE PARAR, PETITS I PETITONES DE P3 DORMEN PER DESCANSAR.