Hola,som el grup de notícies PAF format per Pablo, Aina i Florentina i avui us volem informar de què significa el dia de la pau per l’alumnat de Secundària de la nostra escola i com es va celebrar el darrer 31 de gener.

Després de parlar amb diverses persones de totes les classes d’ESO, podem dir que el dia de la pau representa per a l’alumnat que hauriem de lluitar més per les injustícies i que tots els dies haurien de ser el dia de la pau. Aquest és un dia en el qual pots representar el desig de pau al món, també és tenir en consideració i pensar en aquells països en els que hi ha conflictes. Les reflexions que es fan durant aquest dia ens ajuden a valorar el lloc en el que vivim i adonar-nos de que hi ha guerres a altres països. A través de vídeos i creació de cartells, l’alumnat vam demanar la no violència, la igualtat i la pau, no només a nivell internacional sino també a nivell social entre companys/es i familiars.

L’alumnat va gaudir de les activitats perquè ens va fer reflexionar sobre la situació d’altres persones comparant-la amb la nostra. Vam fer aquesta reflexió de forma col·laborativa i creativa. A 1r ESO, vam dissenyar una sèrie de cartells demanant justícia sobre temes socials com ara: drets pel col·lectiu LGTBI, igualtat de gènere, igualtat racial… A la imatge de la notícia podeu veure una imatge del passadís de 1r ESO amb un recull de cartells.

Fins aquí la nostra notícia del dia de la pau, esperem que us hagi agradat. S’acomiada el grup de notícies PAF. PAU I AMOR PER TOTHOM!