Hola, som el grup Gakko no news, composat pel Marc Larotta i la Lucia Peñaranda. Avui us parlarem sobre el Dia de la Pau a primària. El 30 de gener es celebra aquest dia arreu del món, i volem explicar-vos com es va viure als diferents cursos de Primària.

2n de Primària

Els nens de 2n de Primària ens han explicat que van fer activitats molt divertides: donar-se abraçades i cantar cançons tots plegats. L’activitat que els va agradar més va ser l’activitat de donar-se abraçades.

Passadís de Primària

Hi va haver alumnat que es va pintar aquell dia a la cara el símbol de la pau. Molt alumnat també ens van explicar que no els va fer falta pintar-se, ja que senten la pau a dintre.

Als nens i nenes 4t Primària també els agrada molt el Dia de la Pau perquè és un dia de pau i tranquil·litat. També van fer diverses activitats relacionades amb la convivència entre ells/es.

Per als nens i nenes de 6è de Primària, el significat de pau és amor, no a la guerra, tranquil·litat, amistat….Per a ells/es, el seu darrer Dia de la Pau va ser molt original ja que van poder gaudir de jocs, activitats i reflexions tots/es plegats/des.

Fins aqui la nostra noticia, “Gakko no news” s’acomiada! Gràcies per la col·laboració de totes les persones de Primària que han volgut col·laborar en aquesta notícia. Esperem que ens seguiu llegint!