Els alumnes d’Informàtica de 4t d’ESO, que formen part del projecte mSchools, estan gaudint d’una sèrie d’entrevistes i conferències amb professionals del món de les aplicacions mòbils.

IMG-20151209-WA0019El passat dia 9 de febrer, el treballador de Softonic David Jordan va venir a fer-nos una xerrada. Quan va arribar, el primer que va fer va ser presentar-se. Els alumnes van tenir l’oportunitat d’escoltar una breu introducció de les vivències del treballador de Softonic, la seva feina (Head of Business Development), com es coordinava amb el seu grup de treball, etc. El seu equip estava format per un creatiu, que dissenyava les apps, un programador, que les creava, un encarregat del màrqueting, i el lloc que ocupava el David, el de líder.

Acte seguit va començar a reunir-se per grups amb les diferents empreses. Després de debatre sobre temes com el disseny, la idea, les diferents possibilitats… de les apps de cada grup, les diferents empreses podien assegurar que havien estat una estona molt productiva. Ens va dir quina app tenia més potencial i maneres de millorar les idees que ja teníem.

IMG-20151209-WA0022Tot i això, la feina encara no està feta. Les empreses han començat a donar les primeres pinzellades del que en un futur no molt llunyà serà la nostra obra d’art.

La nostra opinió sobre l’activitat és que va ser molt productiva i interessant, perquè ens va permetre tenir un primer contacte amb el món professional i una opinió d’una persona amb experiència. Una de les empreses afirma que mai no haurien pogut acabar triant cap de les idees que tenien sense l’ajuda del David.

Redacció: Empresa AppBusters