Piazza San Marcos, Venezia

Som l’equip #sominformatius i a continuació us informarem sobre el viatge fi de curs i etapa a Itàlia de l’alumnat de 2n BAT. Per a informar-nos, hem fet diverses entrevistes a l’alumnat i als tutors de les dues classes.

Torre de Pisa

L’alumnat ens ha explicat que van gaudir molt, els va agradar tenir llibertat i temps lliure per viure l’experiència de manera diferent com fins ara. Tenien moltes ganes de passar temps amb els companys i companyes i van estar tot el viatge molt emocionats/des.

Aquesta gran aventura va començar el dia 16 de febrer i va durar 5 dies. Els hagués agradat que durés molt més temps. El recorregut va ser: Pisa-Florence-Siena-San Gimignano-Ravenna-Venezia. Tothom ens ha dit que repetiria l’experiència.

Florència

Profes acompanyants

El professorat que va anar van ser els dos tutors de 2n BAT, Pili Esteban i Xavi Castillo, i el cap de Batxillerat Ferran Cabestany. Tot i que porten força anys anat a aquest viatge, sempre gaudeixen més que a l’anterior. També ens han explicat que tenen molts responsabilitat ja que han de poder controlar-los durant els 5 dies.

Fins aquí aquesta notícia, CIAO!