El dia 24 d’abril, un dia després de Sant Jordi, l’alumnat de 2n d’ESO va fer unes obres de teatre per a fer gaudir a P3, P4, P5, primer i segon de primària.

La idea de fer les obres la van tenir les professores de català Anna Miquel, Anna Puig i Arantxa, d’un projecte que ja tenien pensat però la temàtica la van triar les professores de parvulari, que van ser els contes que estaven treballant a classe. Van fer les obres basades en els llibres: “el Patufet”, “Els follets Sabaters”, “Les Set Cabretes”, “El Sastre Valent” i “La Formiga i la Cigala”.

L’alumnat de 2n d’ESO va estar deu sessions abans de Nadal i deu classes més després de les vacances preparant les obres. Consideren que no va ser difícil, però els va costar temps fer tot el muntatge. Les practicaven entre classes, patis, alguns dies entraven abans… També van fer algun espectacle de titelles que havien creat a classe d’EVP.

Us deixem algunes imatges de les representacions, les quals tot l’alumnat va gaudir al màxim, tant els actors i actrius com el públic. Gràcies especialment al Mario Navarro i l’Alejandro Gómez, que han ajudat en la redacció d’aquesta notícia.

LA VIDA ÉS UN TEATRE, GAUDEIX-LA!