Com cada any, a 1r d’ESO es barregen alumnat que prové de Primària de l’escola així com alumnat que ve d’altres centres del barri. Un volem mostra  2 punts de vista sobre l’inici de la nova etapa.

VINC D’UNA ALTRE ESCOLA:

Hola! Sóc una alumna de 1r d’ESO i aquest any he començat a estudiar al Monteny. A la primària anava a la escola La Palmera. Segons el meu punt de vista, hi ha un gran canvi de primària a ESO, i encara més si vens d’una altra escola, perquè moltes coses en fan o funcionen diferent però, si t’esforces una mica no trigues gaire en acostumar- te al nou ritme.

Pel que fa a la feina i als estudis, “t’apreten” molt més comparat amb la primària. En el tema dels companys tot va ser molt fàcil perquè mesos abans de començar el curs ja parlàvem tots el dies per les xarxes socials. Ja han passat unes quantes setmanes des de l’inici de curs i ja em sento com en la meva antiga escola.

VINC DEL MONTSENY:

Hola, sóc una alumna de 1r d’ESo i vaig fer la primària aquí al Montseny. Aquest any he  començat la secundària, i de moment no va massa malament i espero que això sigui sent així. Sí que és cert que en els tema d’examens i controls  són molt mes complicats i exigents que els que havia fet fins ara, però en altres aspectes no hi ha tanta diferència i no hi he notat un canvi tan exagerat.

Pel que fa als companys,alguns ja els coneixes ja que anavem junts a Primària i amb els nous, tot s’està desenvolupant prou bé. Segons jo crec, tots hem trobat nous i bons amics. Jo estic molt contenta perquè es una molt bona oportunitat per conèixer gent nova.

IMG-20151029-WA0005