Com cada any, els alumnes de 6è fan apadrinament lector als de P-5. Això significa que ajuden a llegir millor als nens i nenes de P-5 i  volem que quan siguin més grans llegeixin i s’expressin millor.

La Gemma Sió és la professora encarregada de “Padrins” i és la persona que ens ajudarà a saber com és aquesta assignatura.

Les tutores de P-5 i 6è, juntament amb la Gemma Sió,  decideixen quin és el millor padrí per a cada fillol. No s’assiguen a l’atzar sinó fixant-se en com són un i altre.

L’objectiu principal d’aquesta assignatura és que els nens de 6è ajudin als de P-5 en el procés de lectoescriptura aprofitant el nivell superior d’aquests i jugant amb el vincle afectiu que s’estableix entre els dos.

Els padrins quan estan amb els seus fillols se senten molt importants, senten que estan fent alguna cosa útil, se senten grans, responsables… i es preocupen per ells. Per altra banda, als fillols els hi fa molta il·lusió veure al seu padrí no tan sols mentre està amb ell ajudant-lo sinó quan el veu per l’escola o al carrer.

 

Realitzat per: Cèlia Pérez, Emma Roca i Héctor Arribas

 

20150303_12353720150303_123455