Aquesta notícia tracta sobre l’alumnat de 2n d’ESO i el seu CdA (Camp d’aprenentatge): un camp d’aprenentatge és una àrea determinada on l’alumnat realitza activitats relacionades amb un tema general, i d’aquest tema en fan diferents treballs més concrets. L’alumnat s’hi queda a dormir en una casa del lloc que s’ha seleccionat durant 2 nits i 3 dies. Un cop a l’escola, es realitza el crèdit de síntesi, el qual es presenta al tribunal, i s’obté una nota segons el treball realitzat i l’exposició.

Aquest any, 2n ESO ha anat al CdA de Poblet, a prop de Montblanc (Tarragona) del 27 de febrer a l’1 de març. Per tal de conèixer la seva experiència, hem parlat amb el Sergi Domínguez, l’Anna Hidalgo i la Júlia Perostes, que ens han explicat el següent:

Ho van passar molt bé perquè hi havia més gent a la casa i parlaven amb ells i hi havia bon rotllo. A més a més, van fer moltes activitats amb les que van aprendre. Millorarien el menjar, li donarien una nota d’aprovat ja que van menjar força verdura. Van trobar a faltar els jocs de nit, tot i que van gaudir molt del temps lliure.

El seu entorn era de muntanya i una mica lluny del poble, consideren que era bonic, i no els va decepcionar gens ni mica, era un ambient de bosc.

Consideren que el Crèdit de Síntesi va ser més fàcil que a 1r d’ESO perquè el contingut era molt entenedor, i tenien la informació necessària i abundant. El tribunal al qual van exposar estava format per la Marina, l’Arantxa, l’Anna, la Núria i la Montse Martínez.

Pensen que el treball el van fer bé i  la majoria de l’alumnat pensa que els monitors eren molt amables, tranquils i alguns fins i tot eren una mica espirituals.

Gràcies a les persones entrevistades, esperem que hagueu gaudit de la notícia! Fins el proper CdA!