El passat dimecres 20 de març els alumnes de 2n i  3r de Secundària de la nostra escola: Júlia Perostes, Andrea Mañas, Martí Sosa, Júlia Bou, Natàlia Polo i Martina Curto, van participar  en el Certamen de Lectura en veu alta d’enguany. Tots sis van participar en les categories de més edat del concurs, que són Timoners i Tropa de Corsaris. Unes categories que emulen el llenguatge marítim i plantegen la lectura com una navegació al llarg de la nostra vida que ens permetrà arribar als ports més llunyans i interessants del nostre coneixement.

La nostra participació hi va assolir amb escreix les nostres expectatives que eren, com cada any, preparar-nos a través dels assajos que fem a l’escola i a casa i, sobretot, participar d’una manera prou correcta com per treure’n de tot plegat una experiència satisfactòria i enriquidora. Tals objectius els vam aconseguir i, a més a més, hi vam quedar classificats amb la lectura meritòria de la nostra representant de 2n ESO, que va ser seleccionada per passar a la següent fase del concurs, la qual se celebrarà de cara al mes de maig.

Ja fa més d’una dècada que hi participem, en el Certamen de lectura en Veu Alta, i la nostra experiència com a escola ha estat, fins ara, molt positiva perquè aquest Certamen suposen, per al nostre treball de la lectura en veu alta, un gran incentiu i una gran fita.

A continuació, podeu trobar unes imatges del dia del certamen.

dig
dav
dig