Hola, som el grup de notícies PAF format pel Pablo, Florentina i Aina. Ara us informarem de com hem celebrat Carnaval aquest any a Secundària. Vam preguntar alguns/es alumnes si els hi agradava el carnaval a l’escola i ens van respondre que sí perquè els agrada disfressar-se i també la festa que es fa a l’escola aquest dia.

Algunes persones d’ESO opinen que la rua és la millor part del Carnaval perquè és quan es comparteixen les disfresses entre tothom de l’escola. És un dia diferent i especial en el que ens ho passem molt bé i ens agrada veure al professorat disfressat també, que aquest any anaven de “superprofes”. És habitual trobar comparses que es disfressen en conjunt. És més impactant i també es un símbol d’amistat.

Després de fer la rua pel barri, vam pujar al pati i vam fer una desfilada per compartir les nostres disfresses. Les persones i comparses que s’havien apuntat al concurs van desfilar i el jurat, format per alumnes de tots els cursos d’ESO, van decidir els/les guanyadors/es. També hi havia 4 presentadors/es, un/a de cada curs: Paula Lozano, Marc Segura, Júlia Perostes i Jade Mba.

Després de fer la desfilada van posar cançons i vam ballar junts tota l’ESO i Batxillerat (i també alguns/es profes!).

Doncs fins aquí la nostra notícia, esperem que hagueu gaudit del Carnaval tant com nosaltres. VISCA CARNESTOLTES!