Cada any a l’escola es celebra el Carnaval i aquest any no ha sigut diferent. Els nens i nenes de Primària s’han anat disfressant de diferents formes durant tota la setmana. Qui s’encarregava de dir les consignes per disfressar-se era el Consell dels Bulls. El Consell dels Bulls són els alumnes de 6è de Primària, que decideixen en conjunt a les classes les disfresses que portarà l’alumnat de Primària el dimarts, dimecres i dijous abans del dia de Carnestoltes.

L’equip MPH vam estar fent fotos a algunes classes de Primària durant aquesta setmana. El dimarts es van disfressar amb pijama; el dimecres van venir elegants; i el dijous d’un sol color. Hem fet una entrevista a membres del Consell dels Bulls que podeu llegir a continuació:

  1. Estaveu  emocionats per ser Consell dels Bulls? Sí, ja sabíem que ho seríem i ens feia molta il·lusió.

2. Quin ambient hi havia el dia de Carnaval? Sobretot felicitat i xivarri per el VISCA CARNESTOLTES!

3. Com veu decidir les diferents disfresses que s’havien de portar? Primer vam escriure en un paper les opinions i propostes que s’havien apuntat a la pissarra. Llavors es va fer una votació i van guanyar les 3 disfresses més votades.

4. Us ha agradat aquest dia de Carnestoltes? Sí, molt, però el dia que menys ens va agradar va ser el dijous perquè venir d’un sol color era massa simple. Alguns/es de nosaltres creiem que hagués estat millor anar de flamenc.

A continuació, podeu trobar una sèrie d’imatges de la setmana de Carnaval a diferents classes de Primària: