Des de la revista SOMCEM, hem fet una cançó per per promocionar-nos i intentar que el major número de persones es subscriguin a la pàgina web de la revista. Aquesta cançó l’han composat els i les publicistes, que són: l’Arés Murugó, la Noelia Vadillo, el Nil Noguer, la Júlia Perramón i la Claudia Rodríguez.

Per crear-la, vam escriure la lletra durant algunes sessions de classe, i posteriorment vam crear gravar-la amb la base de la cançó “Adan i Eva” i vam gravar el videoclip. Ens vam organitzar de la següent manera: les compositores de la cançó van ser l’Arés Murugo, la Júlia Perramón i la Clàudia Rodríguez; i el Nil Noguer i la Noelia Vadillo van fer l’edició del videoclip. Quan ja teníem la lletra, la Clàudia va donar-li veu. Com vam dedicar molt de temps a la composició de la lletra i l’edició del vídeo, no vam poder gravar el videoclip que primerament havíem plantejat. D’aquest fet hem après que ens hem d’organitzar millor el temps.

A continuació, podeu trobar la lletra de la cançó “Subscriu-te” i el vídeo amb la cançó. Esperem que us agradi i, sobretot, SUBSCRIU-TE A LA REVISTA!

Aresafresa, Claudia con rizos, Nil nogu-gui, Julia brilli-brilli, Noelia a a a a a
Subscriu-te,
a la revista
i veuràs moltes notícies divertides

Cada dimecres
les podràs veure
hi ja veuràs què xules queden

Subscriu-te a la revista
i veuràs moltes notícies divertides
em subscriure? això ja ho sé
i aquesta nit segur que la veuré

Notícies d’ESO i de Primària
i fins hi tot les veu la iaia.

Cançó “Subscriu-te”