Els dies 23, 24 i 25 de febrer, els alumnes de 3r d’ESO van anar al Camp d’Aprenentatge de Juneda. Allà es van dividir en quatre grups diferents segons els seus interessos. Podien escollir entre quatre mirades: la cerealista, la làctica, la ramadera i la pol·linitzadora. En aquest cas, hem parlat amb la Natalia Polo, que va triar l’opció cerealista. A la següent entrevista podreu trobar més informació sobre el camp d’aprenentatge, les activitats i el treball final.

dav

1-Què és el que heu après a fer a les colònies?

-El que ens han ensenyat a les colònies els que hem escollit la mirada cerealista ha sigut fer pa i pizza, i també els diferents tipus de massa.

2-Digues allò que t’hagués agradat que no t’han ensenyat?

-Potser m’hagués agradat conèixer més cereals i treballar més amb els animals.

3- Què és el que més t’ha agradat de les colònies/camp d’aprenentatge?

-El que més m’ha agradat ha sigut poder estar en contacte amb els animals, ja que a la granja hi havia molts.

4-Per què vas escollir la mirada cerealista?

-Vaig escollir cerealista perquè les abelles em fan una mica de por, la làctica tampoc em cridava perquè no m’agraden les olors fortes. Vaig pensar que la cerealista seria interessant.

5-T’hauria agradat canviar de mirada?

-M’ha agradat molt la cerealista, però potser provaria la ramadera per poder estar en contacte amb els animals.

6-Quins tipus de cereals vau treballar?

-Vam treballar el cereal egipci, el blat i el kamut.

-7 Quina va ser la vostra feina final?

Com a feina final, vam haver de crear una revista digital que havia d’incloure la memòria dels diferents dies, les activitats, els processos… La vam treballar els dies posteriors al Camp d’Aprenentatge i va ser una feina transversal on també es va incloure una part en anglès.

Moltes gràcies Natalia per la teva atenció i col·laboració! A continuació podeu trobar una mostra de la revista cerealista.