Hola, som l’equip “Gakko no news”, el grup de periodistes format per Lucia Peñaranda i Marc Larotta de 1r d’ESO. En la nostra primera notícia de la Revista SOMCEM us volem informar sobre el projecte anual de recollida d’aliments de 2n ESO d’aquest curs.

Els dies 10, 11 i 12 de desembre de 2019, els nois i noies de 2n d’ESO van col·laborar amb el banc d’aliments. Aquest any van recaptar més aliments que altres anys: 915 kilos!

Xerrada al banc d’aliments: quan van assistir a la xerrada, a molts nois i noies els va canviar el punt de vista sobre la solidaritat del banc.

Vam sentir curiositat per saber com havia col·laborat 2n ESO amb el banc d’aliments, i per això vam fer una sèrie d’entrevistes per tal d’informar-nos; vam entrevistar a l’Ariadna Gómez i la Laura Ruiz de Loizaga. També vam parlar amb les professores que coordinen el projecte: l’Arantxa Martínez i l’Anna Miquel.

2n ESO col·laborant amb el banc d’aliments

Les noies ens van explicar que el banc d’aliments és una fundació sense ànim de lucre que recapta aliments per a la gent necessitada. L’Arantxa i l’Anna ens van dir que estan molt contentes amb l’alumnat tant de 2n d’ESO com d’altres cursos per col·laborar amb el Banc d’aliments i aconseguir una xifra tan elevada d’aliments recollits.

L’alumnat de 2n ESO gaudeix col·laborant amb el banc d’aliments, i està clar que ha aconseguit un gran èxit un any més. Moltes gràcies a tota l’escola per la vostra ajuda i especialment a 2n ESO.

UN ANY MÉS DE COL·LABORACIÓ I ÈXIT!