Els alumnes de 6è ja hem passat a 1r d’ESO, i com en tots els cursos, hi ha avantatgesdesavantatges:

A 1r d’ ESO tenim alguns avantatges, per exemple: els armariets i els ordinadors.

Els armariets ens serveixen molt per guardar les llibretes i l’ordinador, sense còrrer el risc de perdre’ls o que ens els treguin. I d’altra banda, els ordinadors fan que no haguem de portar tants llibres a la motxilla, i així, no pesa tant.  També són una font d’informació instantània, ja que només hem de buscar la informació a Google; i podem fer treballs en PowerPoint o bé, en un Word, i d’aquesta manera és millor i més còmode.

Una de les activitats que també ens agrada molt i que a primària no fèiem, són les que fem al laboratori. D’aquesta manera mentre fem les activitats, podem fer la feina d’una manera més entretinguda.

Però també hi ha desavantatges en aquest nou curs com per exemple, que tenim més responsabilitats, més deures i més exàmens.

I el que és dolent dels ordinadors és que la majoria de nois i noies de 3r i 4t d’ESO diuen que afecta a la vista i alguns han hagut de portar ulleres per culpa dels ordinadors. També opinen que a mesura que passen els anys i van descarregant-se aplicacions, els ordinadors cada cop van més a poc a poc.

 

WIN_20150306_155645                 Fet per:  Paula Pérez, Saul Mampel i Daniel Moreno (1r ESO:B)