Hola a tots! Fa unes setmanes, exactament el 12 de novembre, l’Alba Juan i l’Andrea Serrano vam anar a parlar amb els alumnes de Batxillerat i amb una de les tutores també d’aquesta etapa.

Inicialment vam estar parlant amb la Laura Carbó, professora i tutora de 1r de Batxillerat. Ens va estar explicant que aquest any no farien gaires excursions, només una al llarg del curs al mes de juny. L’objectiu serà el de gaudir un dia junts i poder parlar sobre tot el curs.

Vam parlar dels tipus de Batxillerat que havien a l’escola: l’ humanístic, el social, el científic i el tecnològic. Els alumnes troben un canvi important comparat amb l’ESO i és normal que costi i que sembli difícil, és un pas cap a la universitat.

Ens va donar unes recomanacions per a què el curs no ens sigui tan difícil i per poder anar millor:

  • Primer: organitzar el temps i l’estudi de treball des dels primers cursos de l’ESO.
  • Segon:  fer resums, esquemes… abans de memoritzar.
  • Tercer:  no deixar l’estudi i preparacions dels exàmens d’un dia per l’altre.
  • Quart: a les classes escoltar i preguntar tot el que no entenem.

 

El dia 13 ens vam prendre un temps per poder parlar amb els alumnes, en concret vam parlar amb amb la Sere Moreda i el Gerard Flores. Ens van estar explicant les dificultats del Batxillerat, uns estudis que són un pas cap a uns estudis superiors o cap a uns estudis universitaris. Aquest curs no els hi està semblant fàcil perquè consideren que de l’ESO al Batxillerat es dóna un salt molt gran. Ells s’estan esforçant molt per poder aprovar aquest curs.

 

WIN_20150130_170318