Les Jornades de la Ciència i la Tecnologia presenten enguany la Montseny Lego Cup, el primer torneig de robòtica Lego de l’escola. Aquest esdeveniment permet descobrir la diversió per la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques a través de la resolució de problemes, missions i obstacles. És una competició per equips formats per tres persones on es potencia la col·laboració, cooperació i les habilitats de treball en equip.

L’esdeveniment es durà a terme el dimecres 5 de febrer coincidint amb les JdCiT. Durant tot el matí es realitzaran les fases classificatòries i només 4 equips accediran a la gran final de la tarda.

Les inscripcions restaran obertes fins el dia 24 de gener. Pot participar tot l’alumnat de secundària i batxillerat que tingui interès pel món cientificotecnològic i hagi demostrat coneixements i habilitats amb el muntatge i programació de Lego Mindstorms EV3 a classe.

S’aprofitaran les pròximes sessions de matèries de l’àmbit cientificotecnològic per a explicar les bases del torneig, així com resoldre els dubtes existents.

Us animem a participar a totes i a tots a la Montseny Lego Cup!