L’Aida Asian, alumna de 4t d’ESO, ha guanyat un concurs de fotografia del barri de Sant Martí. Es va presentar al concurs de fotografia amb una fotografia que havia fet ella mateixa. Es va inspirar en una sortida que va fer amb la classe per tota Barcelona. Estaven fent la ruta i va veure un telefèric. Li va dir a una amiga que fes com si el sostingués. Ella volia representar la filosofia del pas del temps, ja que actualment el mitjà de transport del telefèric no és usual. El va presentar a la categoria de menors de 18 anys, i fa pocs dies va saber que havia guanyat!

El  jurat estava format per Charlie Pérez, fotoperiodista freelance i tallerista de fotografía , el consell de redacció de la Revista de Verneda Solidària “El Rebrot” i l’equip del Centre Cívic Sant Martí. La participació en el concurs implicava l’exposició al Centre Cívic Sant Martí de les fotografies premiades. L’exposició és del 8 al 31 de gener 2019.

El premi per a la categoria B (menors de 17 anys, aquesta és la categoria a la que es va presentar l’Aida ) és una càmera Fujifilm Instax mini.

A continuació podeu veure la fotografia guanyadora, esperem que us agradi tant com a nosaltres! 

FELICITATS, AIDA!