Nosaltres som l’equip Orange News, alumnes de 1r D’ESO i periodistes de la revista SOMCEM, i en aquest article us informem sobre el disseny de l’escenari del concert per part de 4t ESO.

Aquest any l’alumnat de 4rt d’ESO de la matèria optativa d’EVP són els encarregats  de preparar l’escenari pel concert de Nadal. Hem parlat amb ells/elles i amb el seu professor, el Xavi Salas, per saber com ho han fet.

Van començar a pensar la idea abans de novembre i van començar a construir-lo a principis de novembre. Aquest any l’escenari està decorat en relació als musicals, que és la temàtica general del concert. Hi haurà una clau de sol gegant en el pavelló i amb llums de LED que iluminaran el pavelló. Es triga temps en fer aquesta feina ja que s’han hagut de fer molts passos: pensar, dissenyar, tallar la fusta, pintar… I no sempre surt tot a la primera! En general, l’alumnat de 4t està satisfet amb la feina, creuen que la proposta és bona i que el resultat està sent molt positiu.

A continuació, us mostrem un parell d’imatges preses durant les classes de l’optativa d’EVP. Haurem d’esperar al concert de demà per acabar de veure finalment l’escenari, estem impacients!