El dia 23 d’octubre l’alumnat de 3 d’ESO del grup HIGH de l’assignatura d’anglès, van preparar unes activitats als de 1r de primaria per celebrar Halloween. Van fer una gimcana amb la temàtica de Halloween, i la intenció de les activitats va ser aprendre anglès amb jocs.

Els nens i nenes de tercer van preparar les activitats durant les classes d’anglès, després van fer una exposició per ensenyar als seus companys les activitats que cada grup volia fer i van escollir les millors. A partir d’aquí, van decidir crear una gimcana amb activitats com per exemple: el twister (anar amb les parts del teu cos fins els colors que et vagin dient), un Kahoot amb preguntes sobre l’origen de Halloween (és una plataforma gratuïta que permet la creació de qüestionaris d’avaluació), un joc similar al “quién es quién”, una obra de teatre en la que els de 1r participaven també, un taller de manualitats en el que havien de fer màscares de monstres.

El dia de les activitats, tots van anar a la sala polivalent i al tatami. Es tractava de 7 activitats de 10 minuts cada una aproximadament. Per els nens de primer va ser bastant divertit. En general va ser una molt bona activitat, les activitats els van agradar molt als nens i nenes de primer, i 3r ESO va gaudir molt jugant i ensenyant als petits de Primària.