Els periodistes de la revista SOMCEM hem anat a la classe de les creps, de 2n C, i a la classe dels canelons, de 2n B, i els hem fet unes preguntes sobre el treball col·laboratiu que faran, què es diu Contes.net.

El projecte consisteix en fer un conte. Aquest conte és un conte col·laboratiu amb una altra escola. Això consisteix en que una escola inventa el començament d’un conte, una altra escola diferent continua fent el nus, i  l’alumnat de 2n de Primària de la nostra escola haurà d’esciure el desenllaç. 

Aquest és un projecte entre escoles de la fundació Trams per fomentar la lectura i la creativitat. A més, també faran un dibuix representatiu amb programes digitals.

El primer pas que han fet ha estat escriure una carta de presentació utilitzant el programa Word, per a que les altres dues escoles els coneguin. Serà cap a finals de curs quan els tocarà escriure la seva part del conte col·laboratiu. Per ara, us mostrem la carta que la classe de “Les Creps” ha enviat a l’altra escola. 

Hola a tots i totes!

Som la classe de les creps del Centre d’Estudis Montseny del barri del Poblenou de Barcelona. A tots/es nosaltres ens agraden les matemàtiques i, casualment, el divendres passat vam anar al museu de les matemàtiques i ens ho vam passar molt bé. Ens agrada la geometria, càlcul, els problemes i jocs matemàtics.

Som inquiets, ens agrada saber coses i preguntar, aprendre i descobrir coses noves, fer reptes, jugar, llegir, fer dibuixos, pintar, fer manualitats… Però som una mica competitius i de vegades ens discutim molt a l’hora de jugar i fer treballs cooperatius.

Els llibres que més ens agrada llegir són: “Els futbolíssims”, “El capità calçotets”, “Gerónimo Stilton”, “Les tres bessones”, “Els forasters del temps”, “La bruixa avorrida”,  i els que tracten de superherois, del cos humà i de planetes.

Tenim moltes ganes de conèixer-vos i començar a escriure la nostra part del conte!

Esperem que us hagi resultat interessant! Aquí teniu les imatges de les classes col·laboradores! Fins aviat!

 

 

Gràcies nens i nenes de 2n!