Li vam fer una petita entrevista al Miquel, amb 20 preguntes sobre la seva experiència laboral, i les seves respostes van ser aquestes:

1)Què vas estudiar per acabar treballant aquí al Montseny?

-Jo vaig fer el BUP, i més tard vaig estudiar a l’escola d’administració d’empreses, i posteriorment vaig acabar fent Ciències Empresarials. Aquesta va ser la meva principal formació.

2)Per què has vingut a treballar aquí al Montseny?

-Perquè jo vaig estudiar aquí, i quan era més gran, mentre estudiava, vaig començar a treballar al menjador de l’escola, i a fer sortides de colònies, és a dir, jo combinava els estudis amb ser monitor del menjador. I més tard, em van oferir quedar-me al Montseny, i vaig acceptar.

3)Quants anys fa que treballes aquí al Montseny?

-Jo estic aquí desde l’any 1985.

4)Quants anys tens?

-Tinc 52 anys

5)Els teus fills estan al Montseny?

-Les meves filles van estudiar al Montseny, però ja són grans i estan a la universitat.

6)Tens algun familiar al Montseny?

-No, ara mateix no en tinc cap.

7)Què és el que més t’agrada de treballar al Montseny?

-El que més m’agrada del Montseny és que pots compartir estones amb nens i nenes i  joves, poder ajudar-los, facilitar-lis les coses, i que donen molta energia!

8)Què et dediques a fer a la nostra escola en el dia a dia?

-La meva feina principal és l’administració, molts temes de relació d’advocats, molts temes de seccions de comptes, també portem el tema de serveis com per exemple servei de menjador, manteniment. I com sempre dic, tant construïm un edifici  com posem una tirita a una nena, li baixem la febre a algú, vull dir que no se’ns cauen els anells per res i ajudem en tot.

9)Amb quins companys et portes millor del Montseny?

-Us he de dir que entre tots ens portem superbé, i considero que no tinc cap relació dolenta amb ningú. Si que he de dir que amb qui jo treballo sempre de forma més directe, tenim una relació molt bona i molt intensa. La veritat és que tenim molt bona relació amb tothom.

10?Què és el que t’agrada menys del Montseny?

-El que no m’agrada és que sigui una escola elitista, i nosaltres treballem molt en això. Treballem molt perquè sigui una escola oberta a tothom, i pel màxim de gent possible.  I tampoc no m’agrada que de vegades anem massa de bòlit i que a vegades t’has de duplicar.

11?A més a més de treballar aquí, treballes en alguna altra cosa?

-La veritat és que no, però si que molts cops has de fer cursos, per anar-te actualitzant.

12) Quins son els teus hobbies?

-M’agrada molt jugar a tennis, i soc fan de scalextric.

13)Quina carrera vas estudiar?

-Vaig fer un master de 3 anys de comptabilitat general, i després vaig fer empresarials.

14)Per què vas escollir ser el que ets?

-A mi quan em van oferir quedar-me per sempre aquí, obviament jo vaig acceptar, i un cop ja dins vaig veure que m’interessava molt la feina que estava fent, així que vaig decidir formar-me en això.

15) Si tinguessis oportunitat de canviar d’ofici, què faries?

-A mi m’agrada molt tot el tema d’infermeria, perquè crec que es un tema molt important.

16) Saps més idiomes a part de català i castellà?

– Em defenso en anglès, mica en mica intento

17)T’agradaria ser el director de l’escola?

-Per fer la tasca de director t’has de treure una titulació diferent, així que jo no podria ser-ho, però si tingués la titulació, a mi no m’importaria, pel Montseny el que faci falta!!

18)El que més t’agrada del teu treball?

-El concepte de poder ajudar a la gent, de que l’escola sigui la millor per a tothom.

19)Tens alguna mascota?

-Si tinc una gosa, que es diu Siena.

20)La teva parella la vas conèixer al Montseny?

-No, jo la vaig conèixer fa 28 anys, i la vaig conèixer al meu poble de les vacances.

Moltes gràcies Miquel per acceptar aquesta entrevista!